Sunday, September 14, 2014

Adorable SERUM!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

JERAWAT? KULIT BERMINYAK? KULIT KERING, KUSAM?
SENSUAL-PLUS SERUM-YOUR PROFESSIONAL BEAUTY CARE-
Formulated in Germany
Selamat digunakan. Kandungan aktif seperti vitamin & ekstrak tumbuhan.Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

balik rumah waktu cuti ni ada lah yg tegur kan "makin cantik kulit,apa rahsia?" inilah rahsia saya!(cewah) :
Sensual Plus Serum: RM8 sebotol  botol memang kecil but if you take a very good care of it, can last for about 2-3 weeks.
*kalau bagi aku la,kesan dia memang lambat sikit. dah cuti sem ni bila kawan tegur baru lah tahu rupanye ada perubahan lepas gunakan produk ni. aku takda masalah jerawat teruk cumanya-kulit berminyak teruk, tone kulit tak sekata.biasa lah pempuan kan, nak jaga kecantikan katanya  so, at first i used vitamin C serum. guna sebotol dulu kot2 ada apa2 effect sampingan ke x coz my skin is very sensitive and i have eczema(kulit kering and gatal2 tuh). after that, dah 2-3 bottles, takde apa2 side effects so,yakin la nak teruskan penggunaanya~ and serum ni ada pengesahan from Kementerian kesihatan malaysia.dah check dah kat web SINI banyak2 kali baru la yakin.


12 jenis serum:
   

Purifying- untuk mengatasi masalah jerawat normal dan kulit berminyak


Hydrating- merawat kulit kering seterusnya mengekalkan kelembapan kulit,mengurangkan masalah kulit berminyak

Tightening - mengecilkan liang roma utk kulit yg halus lembut


 Eye care- mengurangkan lingkaran gelap bawah mata


Vitamin C- , mensekatakan tona kulit wajah,mempercepatkan proses pemulihan kulit. Sangat sesuai dipadankan bersama serum lain seperti soothing/purifying/scar


 Scar- mengatasi masalah parut jerawat


 Soothing- sesuai bagi yang mempunyai kulit sensitive selain sesuai bagi yang mengalami jerawat batu, atau bernanah,membantu mengatasi jerawat yang kronik.

 Regenerating- mengurangkan masalah seperti kulit kusam, pigmentasi, tona kulit tak sekata dan jeragat. Memperbaharui sel-sel kulit mati

Lightening- mencerahkan kulit dengan mengatasi masalah jeragat hitam dan sekatakan tona kulit


 Beauty shine care- menyekatakan tona kulit,melembutkan dan menjadikan kulit lebih mulus


 Anti-wrinkle- mengurangkan kedutan pada wajah,membuatkan wajah lebih muda


 Collagen- untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah


Cara Penggunaan: Titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh muka selepas cuci muka atau toner. Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dlm masa berlainan, cnth pg pakai vit c, mlm pakai lightening
Cara Penyimpanan: Simpan di tempat yang jauh dari cahaya matahari cth: fridge/laci/almari
For external use only.



SMS/WHATSAPP untuk pembelian & maklumat lanjut: Diyana: 0176484544
Sebotol(3.8ml) hanya RM8.00trial : 5 botol= RM3510 botol(1 box)= RM60(free pos)pos semenanjung rm6, sabah/sarawak rm10





No comments: