Posts

Showing posts from September, 2014

Goodbye Holidays T.T

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
Here I am in UPM *sigh* It has been a week already. So far so good. Back to the same old college and the same room, meeting the same coursemates & friends, going to class by bus, bla bla blaaa.. everything's the same except for my age of course(ehem, forever 21) and a brand new challenge as a third year student. ohhhh... rasa nak pengsan (drama sangat)
I really hope that everything's gonna be just fine until the end of semester. I will survive this! yes! We are going to survive dear friends!! so, good luck to all. mana yang nak kejar dekan tu best of luck. mana yang nak kejar pakwe/ awek tu good luck(#Ehh) kenduri jangan lupa ajak ~ ;) May Allah bless all of us and May Allah protect our Iman. Aminn..
- Don't forget to -
#PRAYFORMH17
#PRAYFORMH370
#PRAYFORPALESTINE
#PRAYFORGAZA
#HAVEFAITHINALLAH

Adorable SERUM!!

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
JERAWAT? KULIT BERMINYAK? KULIT KERING, KUSAM? SENSUAL-PLUS SERUM-YOUR PROFESSIONAL BEAUTY CARE- Formulated in Germany Selamat digunakan. Kandungan aktif seperti vitamin & ekstrak tumbuhan.Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.
balik rumah waktu cuti ni ada lah yg tegur kan "makin cantik kulit,apa rahsia?" inilah rahsia saya!(cewah) :
Sensual Plus Serum: RM8 sebotol  botol memang kecil but if you take a very good care of it, can last for about 2-3 weeks.
*kalau bagi aku la,kesan dia memang lambat sikit. dah cuti sem ni bila kawan tegur baru lah tahu rupanye ada perubahan lepas gunakan produk ni. aku takda masalah jerawat teruk cumanya-kulit berminyak teruk, tone kulit tak sekata.biasa lah pempuan kan, nak jaga kecantikan katanya  so, at first i used vitamin C serum. guna sebotol dulu kot2 ada apa2 effect sampingan ke x coz my skin is very sensitive and i have eczema(kulit kering and gatal2 tuh). after that, dah 2-3 bot…