Wednesday, June 25, 2014

it's H.O.L.I.D.A.Y~!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Finally, my second year in UPM was officially done last Saturday. happy weyh! happy!! ;D
Last paper is Arabic. dah la petang pulak tu. member2 yang lain ramai dah abis hari khamis or jumaat & sabtu pagi. kami2 ni lah petang yang amat pukul 4.30pm tu selesainya. Allah je yang tahu perasaan ini. Rasa terharu, nak menangis semua ada. Semester 4 ni rasa macam... terlampau banyak 'garam' dari 'gula'nya.begitu lah perumpamaannya ;3
Then, when everything's done Ya Allah,lega yang teramat.. Betul la kata mama "susahnya sekejap je" "senang pun bukan selamanya"

Sekarang ada kat rumah pun rasa lain sikit sebab mama dah kerja kat Tapah :( weekends je mama balik. so, I'm staying with le boysss: ayah, zaim n fudhail.. dah balik umah pun busy jugak tp busynya lain.. Lebih relax kot walau kena memasak, sapu2 mop2 sikit. Bilik aku pun macam tongkang pecah lagi, normal la bila baru balik umah setiap cuti sem. biar barang jadi pekasam dulu seketika pastu baru kemas.kihkihkih.teruk punya anak daraaaa~ 

Cuti kali ni macam biasa ler..rehat2 dulu kat umah, next week nak gi kedai jahit kak ana tanya dia nak bagi aku kerja tak.. Biasanya ade je. tambah2 pulak nak raya ni kannn.. Wuu~ I'll be busy sewing clothes again and me love it! ;D