Friday, September 20, 2013

si pemalas bersama labu labunya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ye ollsss..I'm back! haha. krik krikk ~no one cares :P~
I'm hibernating from blogging for such a long time. bukannya apa,malas nak update Jahh!
Cuti sem hari tu punya la lame,for about 2 months plus plus..
Tapi dah busy menjahit pulak.hikhikhik
Dengan bangganya, saya belajar menjahit! 
I can sew baju kurung,kurung moden n blaus yang simple..hehe

Now, I'm back to my realll life. Balik ke UPM. Balik menghadap buku. Lupakan sekejap pasal menjahit jahit tuh. fokus pada study.  :)
Study tak boleh malas la kann.. Doa selalu pada Allah,mintak Dia berkati ilmu yang kita belajar tu..haa..jangan tahu nak mintak dekan je..Doa jugak supaya Dia permudahkan kita menimba ilmu, senang faham. Tips ni you alls. Ingat bebaik. And never ever lose hope upon Him. Because He never disappoint us. 

Dan yang paling penting Buang SIFAT MALAS. *heh.aku pun tak berjaya lagi menyembuhkan penyakit M ni =..=

Dah.mari lah kita tidur. Nunitess 

p/s: thanks to my dearest Fairuz for she had given all of her heart editing, repairing my blog.so, this is the result. thanks a lot <3 p="">


5 comments:

FairuzAqilah said... Reply To This Comment

hey, my pleasure indeed!
mirrah, what's up bout the menjahit thingy? syoknyaaa!!!!!!!!! nak belajar jugekk.... :D

miradyana said... Reply To This Comment

menjahit is awesomeeee!hikhikhik..aku belaja kat kdai jahit kat kdai are umah ko la weyh..mesin jahit je aku takde lagi nih ;D

Maryam Ahmad said... Reply To This Comment

mirrah..maryam sangat2 tak minat menjahit..wahaha sejak belajar ERT tingkatan 2 dulu, terus tak jatuh cinta dgn menjahit. guna mesin jahit, kain sat depan sat belakng..lama2 rosak kain. ish. tak minat. T_T

FairuzAqilah said... Reply To This Comment

kat mana weh? nanti text aku tau! nak jugekk... :D

miradyana said... Reply To This Comment

maryam: haha.yekee..kite minat je :D