si pemalas bersama labu labunya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ye ollsss..I'm back! haha. krik krikk ~no one cares :P~
I'm hibernating from blogging for such a long time. bukannya apa,malas nak update Jahh!
Cuti sem hari tu punya la lame,for about 2 months plus plus..
Tapi dah busy menjahit pulak.hikhikhik
Dengan bangganya, saya belajar menjahit! 
I can sew baju kurung,kurung moden n blaus yang simple..hehe

Now, I'm back to my realll life. Balik ke UPM. Balik menghadap buku. Lupakan sekejap pasal menjahit jahit tuh. fokus pada study.  :)
Study tak boleh malas la kann.. Doa selalu pada Allah,mintak Dia berkati ilmu yang kita belajar tu..haa..jangan tahu nak mintak dekan je..Doa jugak supaya Dia permudahkan kita menimba ilmu, senang faham. Tips ni you alls. Ingat bebaik. And never ever lose hope upon Him. Because He never disappoint us. 

Dan yang paling penting Buang SIFAT MALAS. *heh.aku pun tak berjaya lagi menyembuhkan penyakit M ni =..=

Dah.mari lah kita tidur. Nunitess 

p/s: thanks to my dearest Fairuz for she had given all of her heart editing, repairing my blog.so, this is the result. thanks a lot <3 p="">


HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...