Tuesday, April 9, 2013

jakunszz

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Spesies jakun naik ETS nih ciri ciri dia :
1. senyum sorang2 kat KL Sentral
2. terkejut beruk tengok pramugari ETS. hmm. Lawa lah jugak XD
3. Dapat Koc E. Dah dengar dah dari mak cik pakcik yang bertanya mane kah yang dinamakan Koc E itu. tapi saje gedik gedik pegi tanya kat kakak pramugari yang cantik tu : Cik, yang ni kat mane ea? *tunjuk tiket. 
4. Duduk ala ala permaisuri. kembang kempis hidung dapat duduk depan TV LED. movie yang dimainkan ketika itu ialah Johnny English. 
5. Tempat sebelah nyonya gelak2 tengok johnny tertembak diri sendiri dengan ubat ape tah.
6. Excited nih tren dah start laju. kalau takde orang dah lama dah kanak2 perempuan ribena nih terlompat kegirangan. jakun lah kate kan..

Akhirnya, sampai jugak ke destinasi akhir : Batu Gajah. Caya lah. perempuan ribena nih naik tren sorang soranggg.muahahhahahhaa. first time u ollssss
okeh. berlagak nak mati perempuan ini. 
Keluar keluar ala2 turun dari kapal terbang dengan beg roda di tarik kemas. gitewww. Mencari cari mama dan adik adik yang setia menanti. hahah. ayah takde. Pergi Nilai lah pulekk -,-
2jam 30 minit tepat jumlah jam perjalanan. Wahhh
Double triple suka sukiii ;3 Memang tak naik bas lah lepas ni.mihihihihi

Balek balek je.. Halemakkkk.. Lupa ambik gambo -..-
 Padahal kamera dalam handbag je. *datin giteww ber-handbag bagai.
Sempat makan makan kat kenduri aqiqah. hikhikhik

Now, I'm counting days to go back to my beloved UPM. blerghhh--muntah ijau kuning sikit.
Tak sukenye balek awallll :( tapi okelah dari kak pengarah tak bagi balek langsung macam sem yg sebelum sebelum ni. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sebelum balik perak sempat singgah umah Mirza kejap kat Ken Rimba, Padang Jawa dengan Bella. Bapak lah diaaa.. besar gila! >.< maksud aku rumahnya yang beso.hehe
Pastu ade sepetak tanah comel je kat ruang tamu rumah. eco friendly lah katanya.. Malam sebelum balek perak keesekannya sempat lepak dengan cik abang sekejap.ngeh3..

chill!adios :)


p/s : singing still into you~paramore.yeah. our new song