why arr..whyy..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Kenapakah rindu itu wujud. aduh.sakitnya tak tertahan..
...
dah macam nak berpuisi --''
Benci tak bila rindu kat orang tapi tak dapat jumpa? ahh.mencik. kalau rindu kat tuhan tak sakit sebab kita tahu tuhan itu Maha Mendengar dan Maha Pengasih. Ni. rindu kat manusia. memang lah sakit..
macam sorang budak pempuan tu la kan. tah sape nama dia. rindu rinduan pada sorang jejaka. dapat tengok sejam dua pun jadi lah. chatting,gelak2 pun jadi lah.paling lama pun seumur hidup pun jadilah. gittewww. last2 dia putus asa. dia malas nak fikir. kecik hati kejap. pastu oke la balek. sikit. ish.mengada betul la pempuan tu. rasa nak bagi penyepak se-das kan? Dah la dia nak balek perak pun tak menyempat lagi sabtu je koko.sabtu je koko. sabar lah ye pempuan. sem ni je pun.alaa.. alah bisa tegal biasa.
menyampah betul dengan pempuan ni asyik nak kecik ati je sepanjang minggu ni. hish. tengok binatang kat dewan putra 2 lagi bagus. layan je la Fonesta kolej 14 tuu. 

Cita pasal Fonesta. Paan Boo masuk final fiesta idol malam ni. hoyeahhh. kena nengok!!! har har har. 
RB si diva tuh dah siap buat banner lagi! hah. Kelasssssssss kau jah! Tak besnye Nisa takde pulekkk. dia jadik usher untuk dinner final year kolej. heh. Siap ade lagi dress dia. Kelassss nisa sekarang. jangan memain. muahh sikit kat nisa cantik malam ni kat hotel palace pf golden horses. awww..

Dah. penat aku kepala otak mereng. lepas koko badminton terus hapdet blog sebab rindu memuah sangat dah ni. 
geli aku dengan pempuan gedik ni.heh. -00-



No comments:

Something I'm into..

Assalamualaikum and good day I'm a fan of korean drama and songs. I don't really follow all the korean wave whatever news relig...