say hey ;)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Dah lama tak mengarut kat sini. Rasa macam bertahun. Maklumlah sibuk uruskan hal negara ;p
zzzzzzzzzzzzzzzz...........
Dah tak tau nak cita paa.. Banyak sangat peristiwa berlaku berlangsung.
Oh. otak aku dah tepu dengan literature. Lepas satu satu short stories kena buat 1 page critical analysis. Critical sangat lah hidup sekarang ni.
Dengan lahad datu yang tak aman aman lagi tu. Doakan mereka.
Kita kat sini aman damai pegi kelas takde gangguan. SubhanAllah. untungnye hidup kite..

Result SPM esok.so, gud luck dear adik2. especially my adik. aku pulak yang excited nak dengo result dia ;D




Comments