Saturday, December 1, 2012

december

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ramai yang post pasal december. So, aku pun nak post jugak la.hee
Not much to say about this month or last month. But of course it's not the same. Maybe last month iman bertambah sikit lepas tu turun. Bulan ni.. Tak tahu lah lagi kann.. Yang pengting usaha.
Orang lain sibuk lah Krismas. ahhhh. Dunia semata.

What I can predict for this month is I'll be super duper busy. Yeah. Busy with final exams.
Busy with project akhir koku. 
Haih. Tengok, dunia lagi. Sibukkan lah sikit diri dengan-Nya Mirrah oiiii~

Oh ye. Sebagai pelajar UPM of course lah dah pegi MAHA. Dekat jeee.
Hihi. So, marilah beramai ramai pegi MAHA dan belilah produk2 terutamanya buatan Malaysia.
Memang excited lah kalau dah pegi MAHA. XD
Sape2 yg tinggal kat selangor ni ha takkan tak pegi kott.. Orang jauh2 dr pahang, kelate pun boleh datangggg ;)
Pada yang suke makan tu kan. Haaa.. Lagi lah jangan lepaskan peluang ni XD
Banyak makanannn.hihi


p/s: dapat lah jugak aku dengan bella bedal kek.hihihi

No comments: