hey you..thanks a lot :D

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

1.First of alll.. Selamat hari lahir kepada diri aku sendiri. and and kepada kembar kembar ku yang lahir pada 17 ogos :D  Teringat si Hazmira yang same tarikh lahir. Tak sangka kat Lendu pun jumpe kawan yang same befday ngan aku. Excited weyh XD 

2.Sekarang mari kita ke main point post ini.huhu
I'd like to thanks all of my friends who wished me whether in fb or text messages.
Thanks a lot! I really appreciate it. dan dan dan sangat terharuu.. :')
Lagi terharu bile pada hari kelahiran aku akhirnye kad raya utusan Mirza ku sayang sampai..
Dear, imagine I'm reading your card with teary eyes while at the same time I smiled sampai ke telinga baq ang..hihi XD  Kesyahduan dalam kebahagian gituww..

merah lagi tu warnanye :D *malas nak rotate.hihi

I miss you too :')

3. Special thanks dedicated to Yana and Fairuz who have made a special post for me. Thank you very very much my love :) May our friendship last forever :)

4. Alhamdulillah. Thank you Allah for giving me chance to be here, to continue my journey in this world. To everyone that I love may Allah bless you.aminnn :)

p/s: di ambang raya :)



3 comments:

yana.irdany said...

lebiu ♥ ^^

++M!RzA++ said...

heyyyy... kad tu memang aku pilih khas tuk kau. tak sangka pulak sampai masa birthday kau. hikhik. tamau nanges k.. hepi2

miradyana said...

yana : lebiu too <3
eija : hee.kad tu lah jd peneman aku kat upm nnti sbgai pgganti ko..huhu :')

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...