Posts

Showing posts from August, 2012

PREPARATION!

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
The closer the date my fingers also getting itchy to write and type something. hoho. Sure there's a lot of things to do. But I still didn't get the mood to pack my things.. why?? Mirrahhh. You must be very prepared from A-Z. You didn't pack your things and the worst thing is you haven't prepared mentally.. Nanti sampai sane baru nak nangis nangis. hew hew As far as I remember la kann..At melaka I didn't cry on the first day.huhu. Maybe because my roommate was sooo awesome ;>
What kind of person will be my roommate in this whole new place? I'm starting to feel veryy awkward. Will she understand me? Would they share their experiences, knowledge, and would they help me when I'm in trouble like nisa, mirza and all of my friends in melaka would? I'm afraid that no one will ever like me >.<  Afraid that they didn't understand my behaviour. Afraid that they can't accept me, can't accept my manje-ne…

doubt

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

I doubt myself. I feel unsure of myself. Can I do it? Can I survive?



hey you..thanks a lot :D

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
1.First of alll.. Selamat hari lahir kepada diri aku sendiri. and and kepada kembar kembar ku yang lahir pada 17 ogos :D  Teringat si Hazmira yang same tarikh lahir. Tak sangka kat Lendu pun jumpe kawan yang same befday ngan aku. Excited weyh XD 
2.Sekarang mari kita ke main point post ini.huhu I'd like to thanks all of my friends who wished me whether in fb or text messages. Thanks a lot! I really appreciate it. dan dan dan sangat terharuu.. :') Lagi terharu bile pada hari kelahiran aku akhirnye kad raya utusan Mirza ku sayang sampai.. Dear, imagine I'm reading your card with teary eyes while at the same time I smiled sampai ke telinga baq ang..hihi XD  Kesyahduan dalam kebahagian gituww..
merah lagi tu warnanye :D *malas nak rotate.hihi
I miss you too :')

3. Special thanks dedicated to Yana and Fairuz who have made a special post for me. Thank you very very much my love :) May our friendship last forever :)

4. Alhamdulillah. …

memuntahkan isi pagi2

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
Aku selesema. Aku tak sehat. homaigadddd.. I'm sick. Tu pun nak bagi tau..hoho Yeah.aku nak satu dunia tahu aku tak sehat. -..- kbai.
Punye lah semangat menaip pagi nih. Semuanye gara gara melawat blog rakan2 yang dirindui :') yana, aimi, fairuz, oca, imah. aku rindu gegila kat korang sampai aku trmimpi mimpi kan korang. Rindu zaman kegemilangan kite dolu2.hew heww
Really hope that we got chance to see each other sebelum aku gi upm. I'll be away from Perak.. Dengan yana aku boleh jumpe ko kat KL kan.ngeee XD


ALL IN ONE

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
Dah agak lame jugak tinggalkan blog ni. Puncanye malas tahap gunung everest.hew hew Humm. I don't know where to begin.. Okey lah.Let's begin with my latest activity. hehe
Semalam berbuka pose kat impiana hotel kat Ipoh. Wakil2 bank rakyat jemput mama as wakil from uitm berbuka. and mama ajak aku sebab kengkawan nye yang lain tanak pegi. There were 3 of us je la.mama,ayah,aku.Gerak dalam pukul 6.15 pm. Sampai dalam mase lagi 10 minit je nak berbukaa.. Dalam hati ni dah tak sabau nak usha2 juadah.haha Sampai2 je lepas dorang amek attendance, duduk jap. Pastu aku ajak ayah gi usha makanan. Ayah pun terus 'jom.biar mak kau bersembang'.hihi Tepat jangkaan aku. Memang melambak makanan! Rambang mate.har har har. Mulut aku tak abis2 terkumat kamit 'uiii bnyak nye makanan'. jakun le katekannn Aku makan nasi goreng,lauk ayam bakar, pastu ade kerang lala tu.lagi sayur kailan kot.hew hew. Dessert nye pun macam2 ade. Dengan puding n…