Thursday, July 12, 2012

monster

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ome goshhhhhh!
I fell in love with the way sungha jung played bigbang's new song-monster XD



suke suke suke~ >.< hee.
lagu big bang pulak tuuu.. hik hik

Sunday, July 1, 2012

uncertainty

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Semenjak dua menjak ni kan.. Eh, bukan semenjak dua menjak.. humm
Lepas tak lepas ujian MEdSI tu kan (paham2 lew bahahse aku ni.heww3) aku mula tak yakin dengan mase depan aku. Sampai sekarang aku masih lagi terfikir berfikir dan memikirkan
macam mane future aku nih sebenarnye? For the first time in my life, right now I feel that
I don't have any future at all. Everything went wrong. I lost my faith towards myself. 
And I give up. Okey. Sekarang nak amek tali simpul2 gi gantung diri. -,-
Memang tak lerr aku nak bazirkan hidup aku macam tu jee.. Aku cuma give up dalam bidang
TESL je. Sebabnye tak dapat sambung degree in TESL T___T

Ade satu hari tu kan aku rase downnnnn sgt sebenarnye.. But I keep on talking to myself it is not
the end of your life. Think about everyone around you who love you. Who would give everything to you. Who would sacrifice for you especially family. When I think of all this it gave me strength.
My mother even smile when I told her I didn't get the interview. Mase nak isi upu ari tu, dia pun semangat.huhu. That's my mom ^^ 

Aku rase aku takkan betul2 tenang selagi result upu tak keluar lagi. And aku macam tak yakin je dari tesl lari ke course like account or finance though I'm from acc class. And acc ni sume rase cam dah lame tinggal, satu hape pun aku tak ingat -,- Pastu nanti camne kalo upu pon aku tak pas? Ade je course english lain such as epc, els tapi bile tengok subjects dia aku rase terbeban sangat. Tak tau nape but I can feel that I won't survive in any english related courses. Tapi ye lah kan mane ade benda senang dalam dunia ni... Tah laaaa. tak tawu.

Kalau terlalu fikir sangat nanti aku yang gile -_-
Tak pikir langsung tak lehh.. This my future..
So, what to do.. Tadah tangan mintak petunjuk dari Allah. :)
*sambil lagu I won't give up berkumandang


p/s : Even if you lose faith towards yourself, don't ever lose faith towards Him :')