start of something new I guess :)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ahaa~ blog pun dah bertukar background. This time it's blacky. huhu
Excited drive kereta ngan ayah tak habis lagi nih :D
According to pak cik Rasul, my jpj test will be this wednesday. And I was like O emm G ! 
Bawak pun still like a toddler dah nk test.. =,= *am using the word toddler juz to exaggerate how awful I am when driving a car. 
Kau bayangkan budak2 kecik yang baru nak belajar jalan gune kereta duduk bergerak dorang tuh.ape namenye tah tak ingat. comel je kan.. tapi aku nih kelam kabut.

Relax arr.. Belom tentu lagi kan ko test jpj rabu nih. *ayat nak tenangkan hati. 
tapi kan cool jugak test jpj cpat. If I pass then saga flx will be minee~ haha
*berangan jap

btw, I got new blockquote. credit to le cute best friend fairuz aqilah.
Do visit her and grab one! :D

2 comments:

FairuzAqilah said...

good luck! belajar dengan pacik rasul ke? best! sporting gila. erm, pacik mezi pnah cakap dulu, kalau misal kata tak ready lagi, jgn amik test. aku tak sure he mean it atau tak serious. tapi apa pun, wishing you best of luck for the jpj test! drive leklok, ingat jln a b dan c. hope kau dapat "abg" jpj yg awesome mcm aku dulu! HAHA ;)

miradyana said...

a'ah ngn pak cik rasul.btol2,dy sporting sgt :D
thanks fairuz..doakan ak weyh >.<

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...