random

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Sometimes I'm unpredictable. That's just me. 
For instance, mase tengah sembang pasal kucing dengan member,family tibe2 aku cakap pasal katak. secara tibe2 k.. 
Okeh.tu example dy. 
Yang selalu pening nye ialah harir. hihi. 
Ade sekali tu kitorang tengah cakap pasal lesen tibe2 aku cakap pasal 'eh,camne nak pegi nanti ea.sy tak tau lah boleh pegi ke tak..'. Ape lagi memang confuse la dy..
And he asked me to repeat and explain what am I talking about.
And also in twitter. Kejap tweet aku pasal X then, in a blink of an eye it'll be about Y, then Z then tetttt etc.



I'm also confused with myself. I've lived for 19 years but still I can't understand myself completely.
When will I really become a matured person? =,=
haih. Ini pun di kira mengeluh kan?
ish. tak baik. tak baik. 'Accept who you are only then others can accept you.'
Hah. Another new philosophy of mine XD 
Know what, my mind is very very unstable right now. Maybe it's because of my cravings for McD burgers (meleleh air liur.heh.teruknye anak dara nih.huhu)
Or maybe because of watching too much of anime cartoons.hee
Oh yeahh. I am sooooo into BLEACH now! hohohoho
Tak tau pulak yang siri anime tuh seronok gile!
And also I've watched Kekkaishi a few times on 8tv tapi lepas tu tak tengok dah sebab aku asyik lupe je anime tu start pukul berapa -,-
Now I'm watching Bleach peacefully at Ocik's house. hihik. Lagi yang besnye sebab ocik n pak cik langgan astro beyond.muehehehehe. Best oooo tengok movie HD. 
gambar dy perghhh clean and clear XD 
And yeahh aku banyak layan anime kat animax semestinye and korean dramas on SBS..
heee

See.. Dah ape je lah yang aku merapu -,-

Nevermind.. Janji aku puas hati dapat menaip XD 
 Oh yeahh.. I'm thinking about my next post. It'll be about my future maybe. 

Future. It's like a very scary nightmare for me. and I can't even get rid of this nightmare.
I'm too scared :/ 


p/s : blogger nih kedekut.huhu :P ari tu kan aku follow blog sane sini sampai exceed 300 blogs, pastu dy kate aku takleh follow blog lain lagi. so, the solution that I took to solve this tiny prob was unfollow blogs which are not active any longer..and rupenye banyak blog yang aku follow selama nih dah di deactivate >.< 
p/s 2 : Lesen P aku dah siappppppp!!!  XD
sorry readers if u can't understand clearly what crap am I talking about just now. :3
Just like the title : random ^^

6 comments:

khairunisa said...

burger mcd ? wahhh... sama =D hhaha.. BLEACH ? syok3.. episod bpe dh neyh?

miradyana said...

nisa,ko pn layan ea anime tuh??baru episod 24..hahah.pdhak cite tu dah lame kan.ak baru nk tgk :P

yana.irdany said...

ko memang jenis yang unpredictable :D . tapi tu lah diri ko . i love you ^^

miradyana said...

thanks dear.i love u too <3

khairunisa said...

burger ap y ko tringin tuu? foldover y trbaru tu eyh? heheh.. ak layan anime..bleach mmd trbaik lah.. ehhe

miradyana said...

tak.aku ngidam bigmac!hihihihi

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...