kerja susah,gaji kecik.kerja susah,gaji besar.mane satu?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ini lagi satu pengajaran hidup yang aku dapatt.. 
Kerja dah la kat tempat yang panas. Kedai nye banyak barang so jadi sempit then yang ade kipas dinding je. Memang aku rase tak cukup oksigen langsung
Memang lah nak pitam aku dibuatnye. Aku nih kalau panas sikit je mula lah nak pengsan T_T

So, dengan ini saye, Mirrah Diyana Maznun akan belajar bersungguh sungguh supaya satu hari nanti gaji saye banyak walaupun kerjanye susahhh..
Haish. Life's not that easy aite?
So many challenges you have to face everyday.

Like mama said, which one do you prefer? Difficult job with high payment or difficult job with lower payment. Having certificate which can help you to get a better job in the future or juz stop here with only spm certificate *asasi memang takde sijil ye.harap maklum<-- but still you have the knowledge :)

Before this, I'm to coward to face the outside world. I'm afraid to try something new, something that I didn't use to. But then, living alone with people that I haven't met before gave me strength to face other challenges though there are still a lil' space for my cowardnesssss, I think I'm much better than before-the old me :D
And I also realize that 'I am friendly!' XD
ngeeee~

p/s : kalau badan tu dah cantik menawan kurus langsing, bersyukur lah ye wahai perempuan sekaliann.. Tak payah nak tambah tambah berat bagai. Nanti bile dah overweight nak kurus balek, nak langsing macam dulu balekk.. So, be grateful with your shape sebab ramai perempuan idamkan body shape macam you  :)



  

1 comment:

Anonymous said...

Could you head plainly repost this particular to the
site my own weblog? I've to be certain credit rating emerged where by it is due. Have a very good one!
Visit my web site - Public Record

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...