Saturday, June 23, 2012

eh,befday adik aku!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Khamis lepas 21 Jun adelah birthday adik aku Mohd Ahnaf Fudhail. 
Dah 17 tahun dah pon :)
Dah nak SPM dah pun. Cepat je dy ni membesar. And he is the best brother I've ever had actually.
Bukanlah maksud aku adik bongsu aku tuh tak best. Tapi antara dua orang adik aku, yang ni lah kira paling paham aku. And ape yang aku story dy dengar. Except when he was playing games and study. Kau letup kan lah bom satu inci sebelah telinga dy pun dy tak dengar. haha.
He is brilliant. macam kakak dia 
ape pun, selamat berjaya dalam SPM. I know you can do it :)
9A's okeh? 
And he said : Okeyhh! 


ni ha budaknye. kecik+kurus kering je XD

No comments: