cam bes..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

kerja key in data segala bagai.. humm. cam bes. aku memang minat merekod rekod nih :D
Tengok lah nanti kan.. 
InsyaAllah.

Lagi.. edit blog. pun cam bes. Mengisi mase lapang sementara rehat tunggu kerja baru..
hee.
Kalo malas sangat, gune blogskin je la
memandangkan aku dah pandai sikit2 main codes.. XD

Keja kat pasaraya sakan seri iskandar pun quite fun. Maybe because all of the staff are very kind and helpful. Funny. Happy go lucky..
I like that kind of working environment..
Kalau semuanye tension je aku pun boleh jadi stress nak mati.
Another thing is the mart not only play love songs,or other songs which can tear our ear drums but, they also play zikir, nasyid(maher zain especially)..
So, bile buat kerja tu kan rase tenang je..
Even penat sebab dr pagi sampai malam kan.. Tapi bile dengar alunan zikir rase tenang and automatically kite pun ikut same berzikir.. :')
Harap kerja baru nanti pun takde pape problem..

Lagii.. Dok rumah goyang kaki saje pun cam bes..
Makan minum sume lengkap.huhu

Tak pe lah. Kerja lagi bagus. Dapat gemukkan purse  ^-^


No comments:

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...