ikan kembung goreng

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Sedap! tu je yang boleh aku katekan. Tapi carta no 1 tetap ikan keli goreng, masak cili, masak taucu.
Ughhh.. dah lame tak makan ikan keli ! ngidam tetiba =,= 
Lagi lagi.. Ikan kembung goreng nih ratah je pun sedappp plus cecah ngan sambal mama. perghhh~ 
Walaupun aku sebenarnye tak tahan makan pedas tapi kalau sambal mama.. bantai je ! XD
nampak sangat aku menternak lemak je sepanjang cuti nih. Nak kurangkan lemak konon.heh.

hiasan semata mata XD

Lagi satu masak kicap pun sedap. Terutama kalau aku yang masak. hoho *perasan jap
Setakat ade rasa je tu boleh laa.. Tapi kalau nak suruh aku masak untuk kenduri memang tak lerr kan =,=

Dah. Nak rangka jawapan untuk 30 things in 30days challenge XD

p/s: currently da best malay drama in my list : cinta buat imelda. reason: fiza omar as the main actor.muahahaa


No comments:

Something I'm into..

Assalamualaikum and good day I'm a fan of korean drama and songs. I don't really follow all the korean wave whatever news relig...