what a holidayy~~

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

I'm backkkkkkkk!!!!!

macam tv show pulak ==">
okeh. warga students uitm cuti seminggu..Tapi.... ye.. ade tapi.... As a present for this holiday, our lecturer gave us loads of assignments. Well... That's 'nice' =,=
Yeahh.. Lecturer tesl memang baik.. huuu~
Cuti dah tak macam cuti. tapi tak macam cuti pun, malam khamis lepas aku dah balik.haha
Mula2 balik shah alam. Then jumaat petang balik perak-my beloved home <3
pagi sabtu esoknya pulak pegi kedah, esoknya ade kenduri kat sg. petani.
after kenduri, terus balik perak..
Singgah kampung jap. Pastu, balik rumah.
Maklum lah, dari rumah ke kampung ayah sejam je so boleh balik hari.
Isnin esoknye pulak, aku n ayah pegi beli tiket bas nak balik ke Melaka then balik kampung lagi...
Tell you what, this the first time I go back to melaka by bus from Perak.
hohoho. *bangga sekejap.
Sampai bila nak suruh orang anta je kan.. Kalau rumah sebelah ngan uitm alor gajah tu hah jalan kaki pun bolehhh.
And to my surprise, aku dengan beraninye beli tiket bas yang gerak pukul 1.30 a.m dari
Perak. :|
so, sampai melaka dalam pukul 7 pagi camtu..

And to my surprise also, ayah bagi kebenaran.
Mula2 masa tanye boleh tak nak naik bas malam, ayah n mama tak bagi.
Mama la paling tak bagi.
Tapi masa pegi beli tiket tuh, ayah oke je.. huhu.

Tapi, takut jugak.. Dah la aku sorang je.takde kawan. Even satu negeri, tapi tmpat jauh jauh
pfftt.
Semoga selamat la aku sampai MC hendaknye..

Sampai di sini sahaje warkah berlagu pilu akuu~
huhu

-toodles-


No comments:

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...