ouh,sweet! ;D

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Yeahhh!! First time naik bas dari Melaka ke KL!!!!
hahahahhahahaha
Kejayaan terbesar aku setakat ni =,=

Lagi satu kejadian yang membuat aku teruja ialah :
BESARNYE TERMINAL BERSEPADU SELATAN (TBS)
hahahah
Maklum lah... Orang kampung kan..keh3
Memang besar lah terminal tuh...
Kalaui aku tak ikut hirza beli tiket ke KL memang tak merasa lah nak jejak kaki ke TBS.
Hihi

Tak lama sebelum masuk waktu berbuka pose, pak cik mat and ocik pun sampai...
Juadah berbuka pose ialah KFC.. ^-^
Makan orang yang belanja memanglah tersangat sedap kan..hehe

Minggu depan start cuti raya, balik shah alam lagi..
Naik bas lagi.. Tapi mggu depan naik bas terus ke shah alam la..
Bile lah pulak aku nak merasa naik tren nih?
Teringin lah pulak nak rase adventure.. Huhuhu

Sememangnye bulan ramadhan tahun ni sangat sweet! ;D
Lagi sweet ialah kenangan birthday aku 17 h/b yang lalu..
Alhamdulillahhh....
Thanks a lot kepada yang wish!!
Wish korang tersangatlah berharga ;DDDDD
And berjuta juta terima kasih kepada yang memberi hadiah :
mirza, nisa, hirza anddd.... harir ^^


p/s: MPI0201A,you all the best lah!!! =D

2 comments:

yana said...

TBS ! i know that ! :D

miradyana said...

haruslah ko tau kan..dah study kat bando sane nun..heheh

Something I'm into..

Assalamualaikum and good day I'm a fan of korean drama and songs. I don't really follow all the korean wave whatever news relig...