Wednesday, July 20, 2011

mid-sem break that is full of trouble

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

My bloggie dear, miss you so very very very very very much! >.<
I miss you more than I miss my prince charming. haha
Padahal, prince charming pon tak ku ketemu lagi.. hihihik

Okeyh, back to the topic..
This mid-sem break should be the most wonderful time of my life as a student,but........
there's a lot of things happen at the same time!
Adeyhhhh~~~
Rase nak pengsan pun ade .. >.<

First, my beloved important file 'merantau' to Perak(my home).
Secondly, antivirus of my beloved lappy has corrupted
Thirdly, I can't log in my FB account.......
Kawan aku kate, kene hack lah tu~
Orang2 yang ada FB mesti tau kan ape masalah negara yang sedang melanda FB sekarang
nih.. ?

I feel like wanna cry but the tears just don't wanna come out
It's weird la.. =="

Aku rasa aku dah sampai ke tahap kecelaruan emosi tahap tertinggi..
Untung je masih waras lagi..
Huhuhuheee
Bahasa pun dah jadi rojak.
Rojak buah-buahan kot.. Pun sedappp~ heee

Cuti mid-sem, sume kawan2 balek ke rumah @ kampung halaman masing-masing
Eh2.. Tak sume. Ada sorang kawan dari Sarawak balek s.alam..
Umah sedara dia.

Aku pulak kalau dah tak balek rumah, S.Alam ni lah tempat aku bermastautin
Huhu
Rumah beloved uncle and aunty ^^
Lagipun, cuti yang sepatutnye jadi 1 mggu, menjadi 5 hari je.
Esok, khamis- aku kena balik ke Melaka..
Coz, Sabtu nih kami ada program yang dinamakan school project.
(betul ke ape yang aku terangkan ni ==" )
Budak2 tesl je la yang ade projek sebegini.
Kami kena kendalikan program untuk budak2 sekolah rendah.
Cuak jugak aku rasa~~
Bukannye 10-20 orang budak yang kita nak handle nih tapi 100!

Ape lagi nak cerita ni ea..
Oh ya, aku ditempat kan dalam biro kerohanian.
Tak caye? Caye lah.. heheh.
Tapi, aku tak kesah pun dorang nak letak kat biro mane.
Yang penting, aku ade tugas, wat kerja..
Aku tak reti nak jadi leader nih. So, just follow the flow babeyhhh~~

Okeyh dear, stop here..
There's a lot I want to type actually but I decided to keep it for the next time.
Heheh.

Tata and wish us luck with our school project :)


2 comments:

qila said... Reply To This Comment

awesome gila,babe kau nak handle budak budak!!
BESTnya!! :DDD
good luck..

miradyana said... Reply To This Comment

thanks..jgn aku yg kene buli ngan budak2 tu sudahla..haha