kejapnyeeeee cuti

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Malam ni InsyaAllah aku akan balik ke rumah ke 3 a.k.a uitm Lendu,Melaka
Huhu
Ni sebab school project punye pasal la kena balik kampus awal :(
Redha je lahhh~~

Lepas cuti ni pulak ada presentation computer, speaking test, assignment malaysian studies
Uhhhhh! I'm freakin' scared! >.<

Oh,oh.. Lupe nak story aku pegi tengok transformers sabtu lepas!
Best gilerzzzz lah I tell u....! ;DD
Aku bertiga ngan adik adik je pegi tengok.
Pak cik mat n Ocik dah tengok ari tu..
Cadangnye nak tengok yang biase je tapi tiket dah abis
So, kami tengok 3D punye~~
First time woahhh aku tengok wayang 3D!
hahaha
Maklum lah.... Orang kampung annn.. annn...
Hehehh
Lagi bez sebab pak cik belanja tiket.
Ngeeee!

Okeh, kembali sedih sebab hari ni nak balik ke my beloved 3rd house
;(

Barang barang sume dah pack.
Jangan cakaplah banyak nye..
Dengan pinggan,mangkuk, biskut, meggi..
Masa first hari tu pulok nak bawak pinggan.
Tu pasal cuti mid-sem baru nak bawak pinggan. Heheh
Makanan, kudap kudapan pulak shopping kat econsave sudah~~
Murah punye pasal... Hihik

Murah pun, duit mama jugak yang membayarnye..
huhuhuhu.
Hurmmm, rindu mama, ayah, dhil, zaim....
Masa dorang balik ahad ari tu aku rase sebak gile.
Tapi aku cover cover la kesedihan tu..
Pandai-pandai lah aku berlakon tanak orang tau aku sedih..
Kalau masuk pertandingan, mesti boleh dapat award pelakon wanita terbaik punye lah.
Heheheheh

That's all for now. Tak tau lah bile lagi aku ada masa nak jenguk,bersih bersihkan blog ni.
Nak blog walking pun tak sempat.
Ouh, I miss my old days~~~




2 comments:

qila said...

yes,that's totally true!tak sempat dah nak bw bw macam dulu..tinggal je blog ni tak ado orang jenguk dia..i miss my old days too... :')

miradyana said...

yeah!! >.<

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...