kejapnyeeeee cuti

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Malam ni InsyaAllah aku akan balik ke rumah ke 3 a.k.a uitm Lendu,Melaka
Huhu
Ni sebab school project punye pasal la kena balik kampus awal :(
Redha je lahhh~~

Lepas cuti ni pulak ada presentation computer, speaking test, assignment malaysian studies
Uhhhhh! I'm freakin' scared! >.<

Oh,oh.. Lupe nak story aku pegi tengok transformers sabtu lepas!
Best gilerzzzz lah I tell u....! ;DD
Aku bertiga ngan adik adik je pegi tengok.
Pak cik mat n Ocik dah tengok ari tu..
Cadangnye nak tengok yang biase je tapi tiket dah abis
So, kami tengok 3D punye~~
First time woahhh aku tengok wayang 3D!
hahaha
Maklum lah.... Orang kampung annn.. annn...
Hehehh
Lagi bez sebab pak cik belanja tiket.
Ngeeee!

Okeh, kembali sedih sebab hari ni nak balik ke my beloved 3rd house
;(

Barang barang sume dah pack.
Jangan cakaplah banyak nye..
Dengan pinggan,mangkuk, biskut, meggi..
Masa first hari tu pulok nak bawak pinggan.
Tu pasal cuti mid-sem baru nak bawak pinggan. Heheh
Makanan, kudap kudapan pulak shopping kat econsave sudah~~
Murah punye pasal... Hihik

Murah pun, duit mama jugak yang membayarnye..
huhuhuhu.
Hurmmm, rindu mama, ayah, dhil, zaim....
Masa dorang balik ahad ari tu aku rase sebak gile.
Tapi aku cover cover la kesedihan tu..
Pandai-pandai lah aku berlakon tanak orang tau aku sedih..
Kalau masuk pertandingan, mesti boleh dapat award pelakon wanita terbaik punye lah.
Heheheheh

That's all for now. Tak tau lah bile lagi aku ada masa nak jenguk,bersih bersihkan blog ni.
Nak blog walking pun tak sempat.
Ouh, I miss my old days~~~




mid-sem break that is full of trouble

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

My bloggie dear, miss you so very very very very very much! >.<
I miss you more than I miss my prince charming. haha
Padahal, prince charming pon tak ku ketemu lagi.. hihihik

Okeyh, back to the topic..
This mid-sem break should be the most wonderful time of my life as a student,but........
there's a lot of things happen at the same time!
Adeyhhhh~~~
Rase nak pengsan pun ade .. >.<

First, my beloved important file 'merantau' to Perak(my home).
Secondly, antivirus of my beloved lappy has corrupted
Thirdly, I can't log in my FB account.......
Kawan aku kate, kene hack lah tu~
Orang2 yang ada FB mesti tau kan ape masalah negara yang sedang melanda FB sekarang
nih.. ?

I feel like wanna cry but the tears just don't wanna come out
It's weird la.. =="

Aku rasa aku dah sampai ke tahap kecelaruan emosi tahap tertinggi..
Untung je masih waras lagi..
Huhuhuheee
Bahasa pun dah jadi rojak.
Rojak buah-buahan kot.. Pun sedappp~ heee

Cuti mid-sem, sume kawan2 balek ke rumah @ kampung halaman masing-masing
Eh2.. Tak sume. Ada sorang kawan dari Sarawak balek s.alam..
Umah sedara dia.

Aku pulak kalau dah tak balek rumah, S.Alam ni lah tempat aku bermastautin
Huhu
Rumah beloved uncle and aunty ^^
Lagipun, cuti yang sepatutnye jadi 1 mggu, menjadi 5 hari je.
Esok, khamis- aku kena balik ke Melaka..
Coz, Sabtu nih kami ada program yang dinamakan school project.
(betul ke ape yang aku terangkan ni ==" )
Budak2 tesl je la yang ade projek sebegini.
Kami kena kendalikan program untuk budak2 sekolah rendah.
Cuak jugak aku rasa~~
Bukannye 10-20 orang budak yang kita nak handle nih tapi 100!

Ape lagi nak cerita ni ea..
Oh ya, aku ditempat kan dalam biro kerohanian.
Tak caye? Caye lah.. heheh.
Tapi, aku tak kesah pun dorang nak letak kat biro mane.
Yang penting, aku ade tugas, wat kerja..
Aku tak reti nak jadi leader nih. So, just follow the flow babeyhhh~~

Okeyh dear, stop here..
There's a lot I want to type actually but I decided to keep it for the next time.
Heheh.

Tata and wish us luck with our school project :)


HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...