Posts

Showing posts from July, 2011

kejapnyeeeee cuti

Image
Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Malam ni InsyaAllah aku akan balik ke rumah ke 3 a.k.a uitm Lendu,Melaka
Huhu
Ni sebab school project punye pasal la kena balik kampus awal :(
Redha je lahhh~~

Lepas cuti ni pulak ada presentation computer, speaking test, assignment malaysian studies
Uhhhhh! I'm freakin' scared! >.<

Oh,oh.. Lupe nak story aku pegi tengok transformers sabtu lepas!
Best gilerzzzz lah I tell u....! ;DD
Aku bertiga ngan adik adik je pegi tengok.
Pak cik mat n Ocik dah tengok ari tu..
Cadangnye nak tengok yang biase je tapi tiket dah abis
So, kami tengok 3D punye~~
First time woahhh aku tengok wayang 3D!
hahaha
Maklum lah.... Orang kampung annn.. annn...
Hehehh
Lagi bez sebab pak cik belanja tiket.
Ngeeee!

Okeh, kembali sedih sebab hari ni nak balik ke my beloved 3rd house
;(

Barang barang sume dah pack.
Jangan cakaplah banyak nye..
Dengan pinggan,mangkuk, biskut, meggi..
Masa first hari tu pulok nak bawak pinggan.
Tu pasal cuti mid-sem baru nak bawak pinggan. Heheh
Makanan, k…

mid-sem break that is full of trouble

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

My bloggie dear, miss you so very very very very very much! >.<
I miss you more than I miss my prince charming. haha
Padahal, prince charming pon tak ku ketemu lagi.. hihihik

Okeyh, back to the topic..
This mid-sem break should be the most wonderful time of my life as a student,but........
there's a lot of things happen at the same time!
Adeyhhhh~~~
Rase nak pengsan pun ade .. >.<

First, my beloved important file 'merantau' to Perak(my home).
Secondly, antivirus of my beloved lappy has corrupted
Thirdly, I can't log in my FB account.......
Kawan aku kate, kene hack lah tu~
Orang2 yang ada FB mesti tau kan ape masalah negara yang sedang melanda FB sekarang
nih.. ?

I feel like wanna cry but the tears just don't wanna come out
It's weird la.. =="

Aku rasa aku dah sampai ke tahap kecelaruan emosi tahap tertinggi..
Untung je masih waras lagi..
Huhuhuheee
Bahasa pun dah jadi rojak.
Rojak buah-buahan kot.. Pun sedappp~ heee

Cuti mi…