Thursday, May 19, 2011

Selamat Hari Jadi Ayah!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


Setelah di tolak, tambah, darab, bahagi maka pada tahun ni genaplah umur
ayahanda kesayanganku 48 tahun..

Umur ayah dah hampir 50 tapi tak rasa pun ayah macam 50.
Nampak muda je di mata ini.
ngee
haih.. mane ada akak bodek ayah!
hehe

Dulu masa kecik ayah rajin layan akak cot cet pot pet.
Maklumlah, akak kalau tak bercakap sehari memang tak sah.
If i'm quiet there's something wrong somewhere lah tu..
Sume kerenah akak ayah tahan je sampai lah dah besar ni pun.
hehe

Thanks a lot pada ayah yang sentiasa menjadi ayah yang penyayang
kepada anak anaknye yang nakal nakal tapi baik ini..
Bak kata mama : 'anak ada 3 orang je, tapi macam 30 orang!'

Apa pun,
Akak harap semoga ayah happy2 selalu.
Semoga sentiasa dilimpahi dengan rahmat dan berkat Allah.
Semoga sentiasa sihat walafiat dan dipanjangkan umur..
Aminnn...




2 comments:

Abang Stalker said... Reply To This Comment

ala..abg da lwt.tp xpe,nk wish jgk.hapy belate besday uncle! ;) moga Allah merahmati uncle.

miradyana said... Reply To This Comment

aminnn.. :D