keputusan permohonan kemasukan ke IPTA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Ehemmm.. Ehemm...
Testing microphone..... Hahah
Okeh2.. Serius!

Wahai sekalian rakan taulan.....

Suka cita dimaklumkan bahawa aku berjaya mendapat course yang aku idam idamkan..

Keputusannya adalah seperti yang tertera di bawah




Nampak ke? Kalau tak nampak, jangan malas2 klik supaya lebih nampak.. hee

Tapi kat kampus mana still tak tau lagi.
Esok barulah boleh dapat surat nye...

Jap2.. Tak habis lagi....


First of all Thank You Allah for giving me an opportunity to further my studies.
I'm very very grateful and thankful..

To my parents I'll try my very best and study hard to get the best pointer
and make both of you proud ;)

To all my friends who get the offer to pursue your study
CONGRATULATIONS!!!
Tak lupe jugak pada cousins ku : CONGRATS! ;DDDDD

Yang tak dapat tu, takpe..
Still have time. Mungkin bukan kat situ rezeki korang.
InsyaAllah ade lah rezeki lain yang Allah bagi nanti.
Have faith in Him.
Kami sentiasa doakan korang. :)


Rasa excited pun ada nak masuk universiti ni..
Rasa risau pun ade..... Dah la tak pernah duduk asrama. =,=
Ape pun, aku tetap happy. Orang lain mungkin dapat U yang ape orang kate lebih class gi tu..
Ehem.. Ehem... UiTM pun class jugak pe. kan? kan? kan?
Kite yang nak belajar, everything depends on us.
Halemak. Membebel pulak dah...

Sekali lagi tahniah pada yang dapat tawaran U.
Jangan lupe sujud syukur.hehe ;)

p/s: tak sabar nak print surat tawaran sok and isi surat penangguhan PLKN.. huhui


8 comments:

syazwani said...

tahniah :)

miradyana said...

thanks! :D

Aeekawa said...

congratz...selamat menjadi student UITM :)

miradyana said...

thanks.. :D

Amani ;) said...

congrats eh. kite sama. haha. so u dapat campus mana? :)

miradyana said...

lendu,alor gajah,melaka.heheh :D

C I K . F Y Z A said...

hey! congrats! see you there :')

miradyana said...

i hope for that to! ;DDD

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...