Tuesday, May 24, 2011

day 10: 10 final words

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

1- Whatever you are, be a good one. Kata kata yang jadi pegangan aku :)

2- I'll miss you all and everything in Perak..

3- To my friends do your very best in whatever you do!

4- Adik, adik aku : Fudhail & Zaim, akak akan rindu korang!
Terutamanya Fudhail, akak akan rindu nak kacau kamu study. muahaha ;P

5- Mama, ayah, I'll do my very best to be the best ;)

6- Ada yang aku buat auto post sebab masa tu aku dah takde kat rumah.
So, taknak delay challenge ni aku pun buatlah auto post. Yeah,memang gedik.

7- Nombor ini ( 7) adalah nombor kegemaran aku.

8- Pada sape2 yang tak buat lagi tentang 10 ni, buatlah. Sangat best!

9- Aku memang suka tulis mix BM, BI cause
sometimes I think in BM, sometimes I think in BI.
Kalau ada yang rasa menyampah dipersilakan keluar dari sini.
Kalau ada word yang salah, buat don't know je. I'm not perfect anyway.

10- It's a relief I've finished this challenge

no number : The End...
Hihi


p/s: auto post :)

No comments: