Seharian hari ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Pelik pulak tajuk tu.
Never mind lah. Asalkan ada tajuk.

Pak Cik Mat aku ada hal lah hari ni.
Tengah malam karang baru dia balek.
So, aku and Ocik aku pegi lepak2 kat Sunway Piramid.
Heee

Kononnya lah kan kami nak window2 je..
Kononnye laaaa...

(unta ni memang sama sekali takde kena mengena.tapi ensem jugak.hehe)

Pastu, Ocik aku cari seluar jeans.
Tapi takde yang sesuai.
Ocik aku dah kering sangat sekarang ni. Tu yang susah nak cari saiz..
T-shirt, ade lah saiz dia.

Aku pulakkkk.....
Dapat lah sehelai seluar slack hitam and t-shirt.
Weeeee!
Tak rancang pun nak beli pape, tapi dah ade orang nak belanja kannn..
I grab je lah! Hihihi
Rezeki jangan ditolak beb.. ;)

Lepas lunch, jalan jalan lagi sekejap then balek.
Kaki aku dah rasa macam nak tercabut!
Tapi best! ;DDDD


Aku kalau bab2 jalan jalan ke mana2 laju je.
Aku tak suka sangat kalau dok terperap dalam rumah je.
Balek2, ngadap dinding yang same..
Ish.. Bosan.. Bosan..
Kan kan kan??

Balik tu memang penat la..
Dah penat ape lagi.. Tido lah!
Solat? Ehem2.perempuan ade excuse okeyh.laki yang takde pape alasan.
=)



Pukul 5.30 petang aku ngan ocik pegi kedai Jakel.
Aku temankan je. Ocik yang nak beli kain.
Makan malam pulak, beli nasi ayam Ayamas..
Sedapppp hingga menjilat jari kaki! kih3. Joking.
Takde lah sampai camtu.

Esok nak gi jalan jalan lagi. Heeee
SUKE, SUKE, SUKE! ;DDD

p/s: esok mama nak datang sini sebab rabu ni mama bertolak ke Madinah, gi umrah.hurmm.. Mama dah 4 kali pegi. Aku bila lagi.. teringin jugak! >.<


No comments:

Something I'm into..

Assalamualaikum and good day I'm a fan of korean drama and songs. I don't really follow all the korean wave whatever news relig...