Fuhhhh!!!! Interview dah abis!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Lega aku interview TESL dah abis! hoho
Dapat ke tak belakang kira..
Tapi, aku harap harap sangat sangat aku dapat! >.<

Aku abis awal gak la about 11:45 a.m
Sebab aku calon yang ke 8.
Siyez weyh,mcam2 rase ade!

Mula2 ujian bertulis.
Section A- comprehension
section B- essay
Lepas test baru lah individual interview..

Aku ada gak buat silap masa interview tuh. Adehhhh!
Ye lah.. First time..
English aku cam berterabur je.
Kalau menulis boleh lah fikir2 ayat yang bagus.
Ni nak bercakap..

Ade lah jugak aku practise..huhu
Tapi... Tah la!
Tak tau nak cakap ape!

Yang besnye dapat berkenalan dengan kawan2 baru...
Eehee!
Eyhh.. Not new boyfriend okeh... But new girlfriend :)
Dorang sporting btul!
Maklumlah,aku ni kan pemalu.. Cewah3..
Bila dorang sume peramah, aku pun jadi peramah. Hihi
Mulut aku ni, kalau dah stat bukak memang susah nak tutup dah...
Ade je benda aku nak cakap. Hihi

Okeh la. That's all for today.
I really really hope that I get this course!


p/s: aku nak relax puas2!sebab lpas dapat gi interview tu, hati aku tak tenang .. So, sekarang aku nak blogging puas2! hoho

1 comment:

journey said...

time individual interview, dia tanya apa?

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...