siapa punya surat nih?!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Semenjak dua menjak ni surat2 yang tak berkaitan selalu sampai kat rumah aku..
Nama lain, alamat pun lain.
Hairan =="
Padahal, dah terang tang tang no lot rumah aku ade elok2 je kat atas mailbox tuh!




Bukan sekali dua, banyak kali dah..
Agaknya pak cik posmen tu dah pening kot cari alamat rumah tu tak jumpe2.
Akhirnya, peti surat rumah aku yang jadi pilihan hati.
Alamat kat surat tu pun lebih kurang je dengan alamat rumah aku.



Hari isnin lepas pulak dapat lagi surat orang lain.
Alamat rumah dah betul.
Memang alamat rumah aku. Sebijik!
tapi, nama pulak tak berkaitan dengan ahli dalam rumah aku ni..
Pelik bin Ajaib betui lerrr...

Semalam, lagi sekali dapat surat orang lain.
Sape punya tah.
Nama pun tak kenal.
Nak cari no lot rumah tu malas lah aku =,=


p/s: Aku pulak dapat beberapa 'surat cinta' dari kolej/ universiti swasta sejak abis spm nih.Kawan2 aku pun kata dorang dapat jugak.Sumenya IPT swasta. 'Surat cinta' PLKN tak dpat2 lagi. Hadoihaiiiiiii!


4 comments:

ZAHIRAH IBRAHIM said...

erk? lepasan SPM ke ni? macam tak percaya. ingatkan masih sekolah ~ hehe kerana cute semacam ja

miradyana said...

cute?hahaha.kucing cute lg..hehe
a'ah..lpasan spm..

qila said...

mirrah,sama lah.tapi aku baru sekali.aku baru balik dari belajar kereta time tuh posmen datang.alamat dah betul alamat aku,nama je lain.pelik.ma aku cakap biar je.lagipun macam biasa lah,surat ipts.biar je. :)

miradyana said...

ea?? haha. tu lah, bia je..

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...