Friday, March 4, 2011

pemain bola sepak burung hantu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Just want to share..
Aku tak kenal pun pemain bola ni.
Tapi aku sangat tak suka dengan tindakan dia.
Apa salahnya kalau dia letak je owl tu kat tepi instead of kicking the owl?

where did he put his brain?? =="
tak lama lepas tu, owl ni mati..
Aku rase kesian sangat kat owl ni. Haiwan ni tak salah pape pun..
Kalau tak silap aku pemain bola ni dikenakan saman sebanyak 500 dolar..
Bagi aku la, sikit sangat saman tu =,=


2 comments:

Nurul Atika said... Reply To This Comment

meaww, meaww..
hee..
kesian owl tu kn?..
x pt0t tul..

miradyana said... Reply To This Comment

betul tu..rse nak sepak pemain tu balek >.<