jalan jalan ke ipoh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


Yup! Aku gi jalan jalan ke Ipoh je..
Alah..Ipoh, Perak =)

Pegi dengan Yana, Faiz(adik yana), Kautsar, Madihah(adik kautsar).
Aku je yang solo. Adik aku sorang pun tak nak ikut.
Kitorang pergi Ipoh Parade. Hoho
Penat jalan kat Parade tu weyh..
Besau tempatnye! heh
Sorilah.. Aku agak jakun sikit. Hehe =P
Lepas satu, satu kedai kitorang terjah.
Kat kedai CD, menggila tengok CD lagu & cerita korea.
Yana ngan Kautsar beli lah CD tu.
Aku tak. Teringin jugak nak beli.
Tapi pikir2, aku nak pasang kat mane CD tu?
Takkan dalam kereta kot?
Marah la ayah aku nanti.. Huhuhui

Pegi kedai buku Popular lah..
( Tapi orang yang pegi situ tak popular pown.. Wahahha)
Kami beli komik. Ngeee!
Faiz beli buku soalan PMR.
Yela, dia nak exam tahun ni.

Aku paling suka key chain!
;DDDD


Takde lah sebijik macam kat atas tu..
Sebab keychain yang aku beli ni untuk fon and ade tali.

Kitorang sampai umah pukul 6.30 ptg.
Nasib baik ambik bas pukul 4.30 lebih kurang.
Kalau tak, mau nye pukul 7 smpai rumah.
Errrrr. PENATTTTT!!!!!
But its such a wonderful day.
Hang out with friends ^^

Harap korang semua pun alami hari yang indah jugak =)

2 comments:

qila said...

waaaa!!best best..kalau dah ada lesen laaaaagii best! :DD

miradyana said...

betui2..smoga ko cpat dpat lesen, bole lah drive ak ke mane2 ea!!! hahaha ;DD

Something I'm into..

Assalamualaikum and good day I'm a fan of korean drama and songs. I don't really follow all the korean wave whatever news relig...