aku ni memang tak nampak macam dah habis sekolah ke??

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Sedihnye aku.... T_T
Kecik sangat ke aku ni weyhhh...?? Pendek sangat ke??
Tak pun, comel sangat ke?? ( erkk, perasan.. )
Langsung tak nampak matured ke aku ni??


Hellooooooo... I'm almost 18 okeyhhhh..!!! Dah habis sekolah. Sedang menunggu keputusan SPM dengan penuh debaran dan mimpi buruk...
Haishh.. Sedihnyaaaa....
Takpe2.. Tunggu lah nanti aku dah membesar.... Haha.
Err... Boleh lagi ke membesar lagi dah tua bangka ni? =,=

Kalau jumpa ngan kawan2 mama, kawan ayah ke mesti mereka tanya : "Darjah berapa???"
Pilu hati aku dengar soalan macam tu... Huhu. Sedangkan aku dah sekolah menengah masa tu..
Ade pulak antaranya yang terkejut and kata : "Eh, dah form5?? Ingatkan form2..."

Tergelak pun ada.. Kecik sangat ke aku ni? Kurus sangat ke?? Huhuhuhuhu...
Tapi, kalau orang lain ingat I'm younger than my real age bagus jugak annn...ann...annnn...
Sentiasa lah aku nampak muda selalu... Kih kih kih kih kih! xDDD
Awet muda lah katakannn.. Hahahha xP

No comments:

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...