30 at last!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 30- Who are you?

Alhamdulillahhh... Habis jugak akhirnya cabaran 30 hari ni. Tarik nafas lega jap... Fuhhhh...

First of all, I'm just an ordinary person. Yang dicipta oleh Allah S.W.T. Beragama Islam.

I'm the owner of this blog. I'm the author of this blog. I'm the leader of my life. I'm the most important person in making my own decision.. and.. I'm also the one and only captain of my heart.

Nama penuh aku Mirrah Diyana Binti Maznun (sedap tak nama aku?hihi.mama aku yang bagi nama ni.rasenye lah ). Of course lah aku ni seorang perempuan. Bakal berumur 18 tahun pada tarikh 17 Ogos 2011. Sedang menunggu result SPM..Bekas pelajar SMK Seri Iskandar.

Tinggi dan berat aku rahsia. hihi. tak gemuk, tak kurus. Sedang2 je orangnya. Berkulit kaler sawo matang kot.. Ntah. Huhu.

Anak sulong dari 3 orang adik beradik. The one and only daughter of my parents. Nama ayah aku Maznun. Nama mak aku Fathillah. Bukan anak menteri, bukan anak orang yang berketurunan yang hebat amat tu. Biase2 saje. Segala keperluan cukup, lengkap. Ayah ngan mama kerja di pejabat UiTM kampus Seri Iskandar.

Ada kacukan jawa sikit dari belah mak... Belah ayah tak tau lah pulakk.. hehehheh. Aku tak cantik, cute pun tak. Biase2 je. =) Muke aku ikut rupa mama or ayah, aku pun tak tau lah.. Ada yang kata ikut muka mama aku, ada yang kata muka aku lebih ikut muka ayah.. Haishh..Tak kisahlah. Bersyukur dengan apa yang ada.

Berasal dari keluarga yang sederhana. Tak miskin, tak fakir, tak papa kedana, jauh sekali kaya. Sederhana saje. Alhamdulillahh.. Aku lahir kat Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang. Duduk kat Perak sejak umur aku 6 tahun..Actually, aku seorang yang sangat sensitif. Hehe. Tapi, aku boleh terima teguran dan kritikan orang. Bergantung jugak pada kebernasan teguran tuh. So, nothing to worry. :)

Lagii.. Ape ea? Hmmm... Aku suke kucing. Suke sangat9999999! Suka yang cute2. suka key chain. Suka lolipop. sedap! Lagi.. Aku suka berangan. Yup! sebab berangan nih free. tak kena bayar pun. Cuma jangan sampai angan2 tu menjahanamkan. Suka kereta Ferrari. Hee. Minat lagu2 korea.. Hehe.

Totally single, but not available. Hoho. Tak payah susah2 kejar cinta manusia sebab cinta manusia akan datang sendiri. Cinta Allah yang perlu kita kejar. =)

Emm.. Itu saje. Nothing much. Biase2 je. Nothing special, nothing interesting.. Banyak lagi kelemahan yang perlu diperbaiki. ^^


No comments:

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...