menurut pendapat aku la kannn...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Nih pendapat aku je. tak de kaitan ngan manusia atau pun alien..


- Bonia merupakan jenama yang suka menunjuk- nunjuk.. Sebab kebanyakan handbag jnama nih mesti ade tulis bonia banyak2... contohnye cmni :


Tengok tu.. banyakkan perkataan BONIA?? Agak2 kalau beg plastik tulis bonia banyak2 pun leh cun kot?? ngeeee

- Aku rase anak singa, anak harimau mase baby comellllllllll sangat... Bile dah besar...... Haa..amek kau. Orang pun jadi santapan mereka.

Alahaiii... cutenyeeeee!!!!! =3

- Cerita zaman dahulu kala banyak sangat tokok tambah. (Kecuali sirah Rasulullah la)
Contohnye cam mitos,dongeng..heh. Dah namanya pun dongeng.

Tapi, aku tetap suke trutama yang ade prince n princess.. haha xD

- Negara yang paling cantik kat dunia ni ialah England.. Hoho. sebab aku teringin nak belajar kat sane.. Hee

teringin ade umah camni.kat sane banyak. ;D

- Warna merah merupakan warna yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling cantik!!!!!!!!

- Ros warna putih adalah bunga yang paling cantik! ;D


- Cicak merupakan haiwan yang menggelikan selain katak.. urghhhh


- Kucing merupakan haiwan yang palingggg palingggg teramat comel di dunia ;D

Gile cute! Make me wanna scream...!!! xDDDDD

- Wajah yang cantik ialah wajah yang xde jerawat even kulit x cerah mane tapi muka licin je...wahhh...cantikk... teringin muka bersih tanpa jerawat T_T


Dah tu je. Jangan marahhhhhh...Chill, chill. xD

Comments