I'm so glad and grateful

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Alhamdulillah syukur pada Allah, opah aku dah kuar hospital. Ocik yang amek. Lebih kurang pukul 2.30 tadis dorang sampai umah. Opah aku kata, doktor tak bagi dia buat pape keje. Dia kena banyak berehat.. Tengok TV pun xleh lagi. Opah risau la. Dia kan takleh duduk diam. Tapi aku pujuk gak. Aku taknak dia sakit. Takpe, biar aku buat sume. Lagi pun, aku dah pandai masak ckit2.. hehehehhehe. Ceyh2, bangga2.. haha.

Siyes la aku happy yang amat opah dah balik umah!! ;D
Seeing her face.. Lega aku. ^^
Now, she's sitting beside me. Dia cerita macam2 la bout operation tu..
And... Pak su aku datang ke hospital... ahaks! Naseb baik dia sempat jumpa opah aku sebelum opah kuar hospital..

Sukenya opah dah ada kat umah. Heeee ;D

Comments