day 09

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 09- Something you’re proud of in the past few days


Aku bangga sebab aku jaga atuk ngan opah. Huhu. Mana tak nya, cucu dorang ramai tapi aku ngan adik2 aku jugak yang jaga dorang... Bila adik2 aku dah sekolah ni dorang kene balik perak, turn aku pulak jaga opah ngn atuk. And aku jugak bangga sebab selama 17 tahun aku duduk ngan opah, aku tau ape yang dia suka ape yang dia tak suke, I know all her routine... Pastu, kalau aku cakap kat dia, dia boleh terima. Aku pujuk dia demi kebaikan dia, dia akur..

But, sometimes I get mad. Especially ngan atuk aku.. =,= Urghh... Sabar je la bekalan yang aku ada. Pape pun, aku nak buat yang lebih baik dari sekarang. Aku lebih tahu diri aku camne. Paling penting, aku harus bersabar...


No comments:

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...