Wednesday, February 2, 2011

The challenge continues...

Assalamualaikum...

Day 02 - The meaning behind your Tumblr name

Tumblr?? What is that? Is it a food or something?? Hehe..
I don't have any Tumblr lorhh... I only have Facebook,blog and myspace(dah lame x on) only..
Err.. how about the meaning behind my blog name? ;P
Alaa.. xpela kan...blog saye. bukan blog awk.. heee
As u already know.. I name it Triple Double Mumble. I loveeeeeeee this name! Awwww! XD
Maaf. Tergedik sketika..
Mula2, ak wat blog ni pun saje untuk suke2.. Dok pikir2 name ape nak bagi kat blog aku ni.
Mesti la nak bagi name yg lain dari yg lain kannn...kann..kannn....
Xnak la same ngn orang lain. X beshhh lahh.. >.<
So, after a lot of 'perahan otak' eventually I got this unique name.
Err.. unik ke? HAHAHA ( perasan ;P )
Mumble is like you talk softly la.. Rasenye laaa.. Hehe. Gi la check kamus.
Lagi satu, I'm a talkative person. So, daripada aku membebel kat orang baik aku membebel kat
dalam ni kan? Xde sape nak bace pun xpe la. Huhu. As long as I can express my feelings,telling my
sad or happy moments and anything la... ^_^
Okeyh. That's all..

**P/S : Actually, I'm very,very,very tired today... Dari pagi pukul 7 sampai la pkul 4 ptg cmtu aku kat hospital. Opah daftar masuk wad ari ni. Pastu, kat sane macam2 la doktor check opah. My grandma pendengaran kurang baik. So, aku la kene terangkan segala mcam kat dia.. InsyaAllah isnin depan operate. So,skrg dia kembali ke umah. Doktor bg balek. Ahad petang, kene kembali ke wad. Even penat,aku ttap happy temankan opah. ^^

2 comments:

k.a.s said... Reply To This Comment

nice and unique blog name.. when i look at it, what comes into my mind is triple double trouble. Sounds alike. xD

miradyana said... Reply To This Comment

only sounds alike.but different spelling.. hihi ;D