cabaran lagiiiiiiiii =D


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 06- Favorite super hero and why

Err.. Ramai super hero fevret aku ni... Contohnye la kan.... : Spiderman, Superman, Batman, Ultraman aku xmnat sbab x ensem.. Haha =P Lagi... Aku suke Hellboy tuh sbb senjata dia kan semattttt tau. suke, suke, suke. ;D Ape?? Tarzan?? Eee... x mnat la. Tarzan tuh duduk dalam hutan. Takmau2.. Lagi... Tah. Tak ingat la.. Banyak lagi laa.. Tapi kann... Tapi..

Tapi super hero yg paling aku minat of course la my dad..!! ;D

Name ayah aku Maznun Bin Ramli. Asal dari Kuala Kangsar. He works as a technician at UiTM. Alamat umah same ngan alamat umah aku la kan. Haha. Ayah suke tengok bola, badminton..

Nak tau tak, ayah aku kan kelakarrrr... Trutama kalau sembang2 tu, ade je lawak yang ayah aku wat. Gelak terbahak- bahak la kitorang. Pastu, ayah aku ni kannnn.. Baikkkk sangat. Heee.. Kalo mintak smething kat dia, biasenye dia bagi la. Trutama kalo aku mintak duit nak beli pen or pape barangg skola la mase skola dulu.. Pegi ipoh naik bas ngan kwan2 pun ayah bagi duit. Kalo aku mintak ayah bagi banyak sikit kan, dia mesti bagi.. Maklumla.. Anak prmpuan dia sorang je kann.. Ngeee.. Ayah pun seorang yg memahami.. Lagi, ayah aku seorang yang penyayang. cewahh.. Agak2 ayah aku bangga tak kalo bace nih... Hehe... Dulu mase kecik, aku dmam je ayah bwak gi klinik. Mama kate la kan, ayah memang suke jage anak. Waahhh bgga nye anak dia dengar cmtu.. Heee.. Lagi kan, ayah aku kan pandai nyanyi.. Karaoke la. Huhu. Ayah aku pun pandai masak tau. Walaupun x la sehebat chef wan or any chef in this world. But his cooking is not bad you know.. Goreng pun sodaapppp.. ;) Kalau aku rase takut ke ape ke, tengok ayah je leh hilang rase takut tau.. Ayah aku peramah. Seorang yang sederhana a.k.a jimat. MY DADDY MY HERO! ^_^


Haa..Ni la ayah aku. Curi pic dari FB ayah. ;)

Comments