Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you


Nape la asyik kene bgi picture.. Huhu. Hmm.. Sape lagi kalau bukan mak dan ayah. =)

Mereka jugak la yang dah banyak mengajar aku. Tapi, aku ni degil. Besar kepala ckit kadang2 tu. Huhu. And, in the end memang ayah n mak jugak yang betul. Picture dorang dalam pendrive. Laptop aku tak de antivirus lagi lepas dah repair ari tu. So, aku tak berani la nak amek pic dari pendrive tu. Takot laptop aku kene virus. aku pun tak sure la bahaya ke tak kalo ccuk pndrive kat laptop yg takde antivirus lagi =,=

Comments