27

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 27- Why are you doing this 30 day challenge


Kenapa ea?? Agak2 korang tau tak?? Ish,aku ni ape la... Mane lah korang semua tahukan kenapa..

Ni aku nak bagi tau.. Meh sini sayang2 semua.. Berkumpul kat kat sini. Lelaki kat depan, perempuan kat belakang lelaki ea...

Aku buat cabaran 30 hari ni sekadar suka2 nak sahut cabaran.. hehe.. Dah lama la cabaran nih tapi tahun ni baru aku sempat buat sebab sekarang ni aku ni penganggur sepenuh masa yang selalu menanam anggur di rumah sementara menunggu result SPM... Nak update blog ni pun tak selalu ada idea, so aku pun sahutlah cabaran ni... Memang best.. kalau tak caya cuba lah...

Lagi satu sebab aku nak isi masa terluang yang melimpah ruah ni.. Seterusnya menghilangkan kebosanan.. Aku suka menaip. Yup! I love it.. It really helps me to release my stress.. Tak pe lah kalau tak ada orang nak baca penulisan aku sekalipun yang penting menulis bukan kerana inginkan glamor... Lagi pun, aku ni suke membebel. Tanya soalan yang memang entah hape hape lah! Pening famili aku.. Haha. So, lebih baik aku menaipkan?? Tak gitu wahai bloggers yang aku sayangi..?? Hehe ^_^

Okeh.. Itu sahaja. Jumpe lagi di kemudian hari ye...


Comments