26

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 26- What you think about your friends?


One word is enough to describe them : They're GREAT!!!

-Aku tak tau lah macam mana life aku kalau aku tak jumpe dorang.. They are fantastic! I love you friends!!!! especially my best friends ^^ : yana,aimi, naimah, fairuz,kautsar, maryam.

-And all 5SB1 batch 2010, serta satu sekolah tu lah..! trutama aina, khairiah, nabila. Wahhhh!!! Rindunya aku dengan mereka2 ini semua!!!!! Tak lupa jugak pada kengkawan lama, yang dah lama amat tak bertemu.. Bila lah kita sume boleh jumpa lagi ea???

-Paling aku tak lupa dan akan sentiasa ingat arwah Nor Hanisa bt Zan... Seorang yang sangat baik hati.. Tapi Allah lebih sayang dia.. Semoga arwah tenang di sana. Aminnnn...


-Tak kira lah perangai aku nih macam mana, and pape salah aku buat dorang tegur... For me, that is true friends.. =) They make me be a better person..


-Bila aku susah ke, senang ke, mereka sentiasa ada. Ape2 luahan aku mereka lah yang tadah telinga mendengar. Mereka selalu buat aku ketawa. Aku rindu sangat2 zaman sekolah.. Rindu nak study dengan kawan2. Rindu nak lepak2 kat mana2 pondok atau kawasan kubur buatan kat sekolah. Aku rindu sangat2 ngan korang. Rindu giler! >.<


Walau kat mana pun aku ada, aku akan sentiasa ingat korang.. Koranglah yang terrrrbaik! ;)

ceh3... Bangga la tu. Bangga la tu aku puji.. Hihihi.

Aku jugak nak mintak maaf kalau2 ada salah and silap aku kat korang selama nih.. I'm not perfect. =) Sorry tau....


Lastly... I miss you all very very much,much,much!!!!!! Muahhhhhhx! xD




2 comments:

fabh said...

i love you,cik mirrah!BFF :)

miradyana said...

i love you to!BFF ;D

HELLO AUGUST!

Assalamualaikum and good day Welcom august; the independence day month; and also my birthday month! On 17th :3  Alright, so I went to...