17

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why


If possible, I want to switch lives with a princess. Hoho. sungguh mengada betul.
Sebab life puteri tu nampak bes je. Tempat tinggal besar. Orang gaji ramai. Taman bunga besar sampai boleh sesat kat dalam taman tuh. haha. Then, the foods are very delicious. Just ask the cook what you want to eat. The cook will make it for you immediately.
Kalau jadi puteri ni jugak boleh jumpe ngan putera2 raja yang hensem. haha ;D
Boleh pegi luar negara. Hidup mewah yang amat...
Terfikir jugak bagusnye kalau dapat jadi seorang puteri raja.

Tapiii....

Happy ke???

Ape la guna sume tu? Harta kat dunia je pun.. Dah mati, tak boleh bawak masuk dalam kubur.
Aku sayang hidup aku seadanya. =)
It's very very challenging. And I also fell so many times. But it didn't blow my spirit to keep fighting..
I dont want to switch my lives with anyone in this world. I love myself.
Aku suka jadi diri aku. =)
Biar sejuta orang tak suka sekalipun, aku tetap suka diri sendiri. I've hate myself once, a long time ago..
Mase tu budak2 lagi. Tak matang. haha.
Tahun demi tahun berganti,aku mula mengenali diri. Aku mula menyayangi diri aku.
Nak kata matang sangat tu tak la kot. sebab perangai childish ni tak boleh nak hilang lagi. hehe.

Tapi, kalau orang tegur mana2 sikap aku tu InsyaAllah aku akan cuba untuk ubah kepada yang lebih baik.
Sape tak buat silap kan?
Tak kira la camne huru hara hidup aku pun, ak xnak tukar ngan anybody in this world.


No comments:

October Rant

Assalamualaikum and good day How are you guys holding on so far? Whatever circumstances you are in right now, I hope that you guys will...